RC AUTOKLUB České Republiky

Zápis č.3/2002
ze zasedání výkonného výboru RC autoklubu

Datum konání: 5. 4. 2002, Praha

Přítomni: R. Ungr, V. Strupek, Z. Kapička, L. Kaninová
Omluveni: M. Kubička
Nepřítomen bez omluvy: pan Pokorný, pan Lerch

Program :
1. Úvod, program zasedání
2. Kontrola úkolů z minulého zasedání
3. Kluby RCACR - stav
4. EFRA poplatky a faktury
5. Nákup měřícího zařízení RC autoklubu
6. WEB stránky RCACR
7. Diskuze

ad 1. Zahájení provedl p. Ungr, přivítal všechny účastníky. Byl projednán a odsouhlasen program zasedání.

ad 2. Paní Kaninová připravila pro revizní komisi veškeré podklady a osobně pozvala jménem výkonného výboru pana Lercha na zasedání, pan Lerch se však nedostavil, podklady si převzal pan Kapička a panu Lerchovi bude umožněna jejich prohlídka v prostorách firmy Kapička. Bez omluvy se nedostavil pan Pokorný, který jako nový člen výkonného výboru zatím neprojevil žádnou pracovní aktivitu směrem k RCACR. Na výzvu klubům o podání návrhu na nástupce pana Bayera jsme obdrželi pouze čtyři odpovědi. WEB stránky RCACR jsou již v chodu.

ad 3. Ještě je několik klubů, které nezaplatily registrační poplatek a členské příspěvky RCACR svých členů. Žádáme aby tak učinily do 30. 4. 2002, jinak se jejich čůenové vystavují nebezpečí nepřipuštění k závodům a vůči klubům by mohlo být přistupováno jako k neregistrovaným v RCACR. Výkonný výbor připomíná výsledky letošní valné hromady, která dala mandát výkonnému výboru ke zvýšení členských příspěvků a zavedení registračních ročních poplatků…

ad 4. EFRA došlé faktury byly zaplaceny jen správné účty, president zjednal nápravu u pana Retornaze (pokladníka EFRA). Dosud nedošli opravené účty od EFRA za licence. Opět budeme urgovat…

ad 5. Firma AMB nabízí výměnu našeho staršího zařízení protiúčtem, ovšem to je poměrně drahé. Proto ještě pan Strupek zkusí kontaktovat AMB a objednat 2 x 10 transponderů. V případě, že AMB toto odmítne (jedná se vlastně o nákup náhradních dílů, které se musí objednávat jen jednotlivě), objednáme proti účtem jednu kompletní AMB sadu měření a odevzdáme obě naše stávající sady a tím nás celá operace vyjde levněji. Dále vyřizuje pan Strupek. Termín vyřízení: do 14 dnů.

ad 6. Na část schůze byl přítomen pan Romanovský, správce našich WEB stránek, p. Ungr mu poděkoval za velkou vstřícnost a ochotu spolupracovat, zároveň vznesl požadavek na změnu designu titulní stránky, zatím se jeví příliš jednotvárná a ponurá. Vše bylo prodiskutováno a web stránky budou neustále vylepšovány. P. Ungr také chválí paní Kaninovou za velmi ochotné a rychlé zveřejňování informací na těchto stránkách a pana Strupka za vyřízení formalit kolem objednání domény a zajištění správce.

ad 7.
V diskusi byl probírán obecně nezodpovědný přístup některých klubů k jejich členským povinnostem (příspěvky). Hovořili jsme i o přípravách GP E Touring car, které bude pořádat RC Lestr models racing team pod záštitou RCACR. Je velmi dobře, že i elektry budou v ČR mít jednu evropskou GP, samozřejmě, že i velká měřítka, konkrétně ARC Slavkov pořádá GP, a to se stalo již tradicí. Blahopřejeme k velkému úspěchu našich jezdců kategorie velkých měřítek ve Španělsku. Výsledky budou na WEBu.

Hodně zdaru všem do sezony 2002 !

Další zasedání předsednictva proběhne 6. 6. 2002 v 16:30 v prostorách firmy LESTR v Praze. Tento zápis rozešle na kluby paní Kaninová dle aktuálního seznamu registrovaných klubů.

Zapsal: Radomír Ungr, rungr@rcacr.cz
V Praze, dne 5. 4. 2002.